SENSIBILITZAR

www.eradicarlapobresa.cat

www.erradicarlapobreza.es

www.erradicarlapobreza.org

www.eradicatethepoverty.org

www.eradiquerlapauvrete.org

ERADICAR LA POBRESA pàgina actualitzada a 10/09/2010

Principal
BENVINGUDA
BASES DE LA POBRESA
EMERGÈNCIES
PRIORITATS
PROPOSTES
REFERENTS
MANIFESTOS
GOVERNAMENTAL
NO GOVERNAMENTAL
PARTICIPACIÓ
DOCUMENTS
NOTICIES
CONTACTAR
MEMORIA

 

 

Ja sabem que les cartes comuniquen a les persones i entitats, pot ser una manera de participar sigui aquesta, la d'enviar correus a persones influents a nivell social, econòmic o polític demanant-li el seu compromís per eradicar la pobresa més enllà d'allò que actualment ja estigui fent.

Si decideixes enviar una carta no oblidis informar de les teves dades personals, nom i cognoms, adreça complerta i DNI o passaport, donant això sobrada credibilitat pel destinatari.

 

Principal
ESTIMAR
ASSOCIAR-TE
DONAR
VOTAR
SENSIBILITZAR
VOLUNTARIAT
COOPERACIÓ

 

Carta per sensibilitzar sobre la campanya de la FAO 2010 contra la fam en el món

 

Un possible model de carta per prioritzar l'eradicació de la pobresa pot ser:

Apreciat senyor, permeti’m dirigir-me a vostè per sol·licitar la seva intervenció en definir l’eradicació de la pobresa extrema i la mort per inanició com prioritat màxima del seu govern, institució, entitat, o el que correspongui.

Com ja sap el nivell de pobresa extrema en el mon s’estén dia rera dia, son molts els esforços fets per moltes organitzacions i països, tot i així persisteix i continua en augment el número de persones afectades sense que res indiqui el seu fi, bàsicament per tres motius.

El primer és la cobdícia, l’augment de desig de riquesa d’aquells que més tenen, a nivell particular, a nivell d’entitat i organització, inclusiu a nivell de país.
 

El segon és a la manca de sensibilitat dels governants, sobre tot la d’aquells que governen els països més rics i poderosos, per formular lleis nacionals i internacionals que redistribueixin la riquesa en la línia de resoldre el més aviat possible la situació de misèria del més pobres.

El tercer correspon a la inexistència de entitats internacionals, inclosa Nacions Unides, amb capacitat de decisió i compromís superior al de les entitats i poders econòmics, per iniciar ja accions concretes que eradiquin la misèria i la fam existent en els països pobres. Entenc que aquest objectiu deuria ser el primer donat que comporta la vida i la dignitat de les persones.


Segur que tots estem convençuts de que el primer és la vida de les persones i el demés va a continuació, per això li prego la seva intervenció personal en prioritzar la eradicació de la fam i la pobresa extrema en el mon.

Salutació de comiat, etc.